Meubelen Webshop

Alles voor je interieur

Door - Tom Cosyns

Een verandalamp kiezen

Als u overweegt om een veranda-verlichting aan uw huis toe te voegen, zijn er een aantal verschillende factoren waarmee u rekening moet houden. U kunt ook andere verlichtingsopties overwegen, zoals een beveiligingslamp, plafondlampen of schansen.

Het kiezen van de juiste verlichtingsarmatuur

Een geweldige manier om stijl en schoonheid aan de buitenkant van uw huis toe te voegen, is door een mooie veranda-verlichting toe te voegen. Naast het toevoegen van veiligheid, kunnen deze lampen de look en feel van uw huis verbeteren.

Het is belangrijk om de juiste maat te kiezen voor uw veranda-armatuur. Als u een te kleine lamp kiest, kan dit de uitstraling van de ruimte verstoren. U wilt er ook voor zorgen dat het wattage en de stijl van de lamp passen bij het ontwerp van uw huis.

Om de juiste maat voor een lamp te bepalen, moet je eerst de breedte en hoogte van het gebied meten. U moet ook overwegen hoeveel armaturen u nodig heeft. Meestal heb je een paar lampen nodig voor je voordeur.

Idealiter wilt u een armatuur met een UL-lijst. Dit betekent dat het bestand is tegen de elementen. Het aantal lampen en het type glas dat u selecteert, is ook van invloed op de hoeveelheid licht die u krijgt.

Schansen

Het kiezen van de juiste schansen voor uw veranda of terras is een belangrijk element om maximaal te genieten van uw buitenruimte. Ze kunnen worden gebruikt om uw buitenruimtes te verlichten en een extra dimensie aan uw huis toe te voegen. Schansen voor uw veranda zijn er in alle soorten en maten en in veel verschillende materialen. Van messing en koper tot ijzer en roestvrij staal, u zult zeker een wandkandelaar vinden die perfect is voor uw huis.

Schansen voor uw veranda kunnen ook worden gebruikt om donkere hoeken te verlichten of een saaie buitenkant op te fleuren. Investeren in een goed gekozen armatuur kan u helpen een aangename buitenruimte te creëren en de inruilwaarde van uw huis te verbeteren. Of u nu uw veranda, terras of achtertuin decoreert, u zult een schans vinden die uw woning zal laten opvallen.

Plafondverlichting

Als u op zoek bent naar een nieuwe plafondlamp voor buiten, bent u bij ons aan het juiste adres. U vindt honderden opties op PatioLiving.com, een toonaangevende verkoper van terrasmeubilair. Van inbouwspots voor buiten tot LED-verlichting, u vindt zeker de perfecte verlichtingsoplossing voor uw terras of veranda. Bovendien kun je verschillende stijlvolle nieuwe ontwerpen uitproberen van topnamen als Kichler, Outdoor Lighting van Minka-Aire en Coastal Lighting. Het mooiste is dat je jarenlang plezier zult hebben van je aankoop.

Een van de belangrijkste dingen om te onthouden is dat een inbouwmontage buitenshuis niet voor iedereen geschikt is. U wilt bijvoorbeeld kiezen voor een elegantere armatuur als u van plan bent er een in uw tuinpaviljoen te installeren. En als je toch bezig bent, wil je ook een armatuur kiezen met een armatuur die de ontberingen van het buitenleven aankan.

Accentverlichting

Accentverlichting voor uw veranda  is een geweldige manier om veiligheid en sfeer toe te voegen aan uw buitenruimte. Of u nu buiten aan het genieten bent van een maaltijd of ontspant met een geliefde, u kunt de schoonheid van uw huis verbeteren.

Afgezien van veiligheid, kunnen accentlichten ook helpen om de uitstraling van uw woning te vergroten. Dit kan uw inruilwaarde verhogen en indruk maken op potentiële kopers wanneer ze ’s nachts uw huis bezichtigen.

Een van de beste aspecten van accentverlichting voor buiten is dat ze kunnen worden bediend. Deze armaturen zijn er in een breed scala aan stijlen en ontwerpen. Sommige kunnen worden gebruikt als taakverlichting, terwijl andere zijn ontworpen om op te gaan in het landschap.

Zorg er bij het kiezen van een product voor dat dit het meest energiezuinig en kosteneffectief is. Tegenwoordig zijn er veel producten verkrijgbaar in LED-technologie. Het goede nieuws is dat je een zeer laag stroomverbruik kunt verwachten.

Daarnaast kan u de verlichting doortrekken naar buiten toe en kiezen voor buitenverlichting met dezelfde accenten.

Veiligheidslichten

Er zijn verschillende soorten beveiligingslampen voor buiten op de markt. Voordat u er een aanschaft, moet u de verschillende kenmerken en functies van elk overwegen. Deze buitenverlichting led kunnen ingebouwde sensoren hebben die automatisch worden ingeschakeld wanneer iemand in de buurt komt.

Er zijn ook bedrade opties die verbinding maken met de elektrische bedrading van het huis. Dit type is energiezuiniger. Als u de lamp zelf installeert, is het een goed idee om een kaart te maken om u te helpen de locaties en draadverbindingen bij te houden.

LED-technologie is een andere optie die u de helderste lichten en de beste efficiëntie geeft. U kunt LED-schijnwerpers vinden bij uw lokale Ace Hardware-winkel.

De Heath Zenith HZ-5872 is een duurzame en effectieve beveiligingslamp voor buiten die een groot gebied kan bestrijken. Het bevat drie brede lampen die eenvoudig te monteren zijn.