Meubelen Webshop

Alles voor je interieur

Hoe onderscheid je de verschillen tussen de vintage meubels en een echte antieke? De makkelijkste manier is om met een dealer of een serieuze verzamelaar. Maar er zijn een paar dingen die je kunt kijken voor die u zullen helpen te identificeren sommige van de verschillen.

WAT IS vintage meubels?

De term “vintage” wordt vaak losjes gebruikt gewoon om te zeggen “oude”. Er is meer aan vintage meubels dan dat. Een manier om vintage te definieren is ‘de hoogste kwaliteit van een voorbije tijd. ”

Vintage meubels is meestal erg goed gemaakt met een grote aandacht voor detail. Het is gekenmerkt door rijpheid en een gevoel van beroep dat de tand des tijds doorstaat. Een breed scala aan meubelen stijlen kan worden beschouwd als vintage. Enkele meubels verkopers gebruiken deze term om te verwijzen naar allerlei meubels, waaronder moderne. Het wordt gebruikt om originelen en reproducties die niet kunnen worden geidentificeerd als antieke beschrijven. Sommige moderne stukken zijn erkend als klassiekers van de twintigste eeuw en zijn label “vintage klassiekers”.

WAT MAAKT een meubel OUD?

Een stuk van het meubilair wordt beschouwd als antieke als deze is gemaakt ten minste honderd jaar voor de datum van aankoop. Het is een uniek meubel dat is achtergelaten in zijn oorspronkelijke staat. Sommige mensen willen misschien oude meubels te kopen met het doel van het overspuiten van hen, maar het is een goed idee om uit te vinden van hun werkelijke waarde voordat u wijzigingen aanbrengt.

HOE u onderscheid tussen vintage meubels en antieke meubels?

Authentieke en antieke voorwerpen zijn meestal niet gemaakt met een enkel type van hout. Bekleding kan worden gevuld met paardenhaar of hooi.

Een manier om het verschil tussen vintage en antieke meubels te onderscheiden is door te onderzoeken laden. Meubelen onderdelen waren niet machinaal gesneden tot 1860, dus een lade die is gebouwd met behulp van met de hand gemaakt zwaluwstaarten was voor geproduceerd dat. Nicks en merken kunnen zijn achtergelaten in het hout van het gebruik van handgereedschap, zoals vliegtuigen en draw-messen.

Echte antiek is uitsluitend met de hand gemaakt en zijn onvolmaakt. Kleine details en onvolkomenheden kunnen worden gespot, zoals sporten en spindels die niet uniform zijn. Zodra meubelen begonnen wordt gemaakt door een machine, stukken werden overgenomen identiek. Ook hout krimpt met de leeftijd, zodat een echte antieke stuk zal niet hebben uniforme afmetingen.

De finish op een oud stuk van het meubilair biedt een andere aanwijzing of het is een echte antiek. Olie en was werden gebruikt op de oudste stukken van meubelen en later vervangen door schellak. Lak en vernis werd populair in het midden van de jaren 1800.

Een antieke is een investering, en het zal blijven om de waarde te krijgen met de tijd. Zowel vintage en antieke meubels zijn goed gemaakt en meestal van uitstekende kwaliteit. Voordat u wijzigingen, zorg ervoor dat u erachter te komen of een meubel is echt een antiek. Veel mensen kopen waardevolle stukken op werf verkoop zonder zelfs het realiseren van hun waarde. Als u vermoedt dat een stuk kan een echte antieke worden, raadpleeg dan een antieke deskundige. Misschien wilt u de meubels beoordeeld om uit te vinden zijn werkelijke waarde, met name voor de wijziging van het op enigerlei wijze hebben.